Преминете към основното съдържание

Успешни експерименти в модната лаборатория на Tommy Hilfiger

Три визии с мъжки тишърт и УАУ ефект!
© ImaxTree

Модните икони следват тенденциите, но създават един разпознаваем и отличителен стил. Условията да поемем по този път са само две: да не се страхуваме да експериментираме и да не следваме сляпо визиите от модните подиуми. 

Заемките от мъжкият гардероб са изпитана формула, но този път решихме да пренебрегнем класическата мъжка риза и да се заиграем с неговите тишърти. 

Бърз поглед как се котира темата сред модните фенове на стрийт стайла ни убеди, че тишъртът е притегателна сила, около която гравитират всевъзможни стилови интерпретации.

© ImaxTree

Най-благосклонен за всякакъв род успешни модни експерименти е любимецът ни Tommy Hilfiger. Не само защото брандът се е наложил като една от американските класики с вечно млад дух, но и защото с широкия си диапазон от колекции всеки може да изрази себе си по неповторим начин.

Ето и нашите три предложения с мъжки тишърт от колекциите TOMMYXLEWIS, TOMMY HILFIGER, TOMMY JEANS И TOMMYXZENDAYA.

С КЪС ПАНТАЛОН И САКО

Вдъхновенията от 70-те са силна тенденция, която няма как да пренебрегнете. Миксът от десени и играта с дължини повече от забавна. А, когато към сакото, късите панталони и ботушите на ток добавим класически бял тишърт, нещата придобиват напълно съвременен и секси прочит.

© Архив на марката

Сако, къс панталон и ботуши TOMMYXZENDAYA, тишърт TOMMY HILFIGER

 

С ПОЛА И РИЗА

Негово величество денимът чудесно си партнитра с тишърт. Игрива цветна щампа, разкроена пола и сандали на комфортно токче са добър вариант, но ние добавяме и раирана риза, обръщаме маншетите и грабваме чанта плик с лаконична форма. Не е нужно да превъртаме отново „Сексът и градът“ , а да излезем на среща с момичетата.

© Архив на марката

Риза и сандали TOMMY HILFIGER, чанта и пола TOMMYXZENDAYA, тишърт TOMMY JEANS

 

С ДЪНКИ И МАРАТОНКИ

Спомняме си за 90-те, но без излишна носталгия. Сега сме на по-високо ниво! Джинсите с висока талия, които разкриват цялата дължина на краката ни, са с малки графични бродерии в цвят. Повтаряме формата като увеличаваме размера върху тишърта и обуваме удобни маратонки в същите цветове. Така всяко нещо си е на мястото! Грабваме чанта от винил с две дръжки и сме готови да посрещнем всяко житейско предизвикателство.

© Архив на марката

Чанта и маратонки TOMMY HILFIGER, тишърт TOMMYXLEWIS, джинси TOMMY JEANS

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser