Преминете към основното съдържание

В гардероба на Барби: 10 розови чанти за сладка бонбонена визия

Галерия

Розовият цвят носи със себе си женската енергия, изразява елегантност, показва финес и сякаш се свърза с нас, когато го носим. Избираме го не само за дрехите, но и за аксесоарите ни. Зимните колекции на: Armani, Biagiotti, Ferragamo, GCDS, Ports, Tod и Valli, привлякоха вниманието ни с 10 чанти, гарантиращи сладка Барби визия. Няма нищо лошо в това да излезем от рамките и да опитаме нещо различно. Черната чанта е класика, но от време на време, трябва да експериментираме със стайлинга си и да прибавяме малко повече цвят.

Защо пък розовото да не бъде новото черно? Все по-често го виждаме в колекциите от висша мода. Чантите, които ще откриете в галерията ни, сякаш са взети от гардероба на Барби. Като малки искахме да приличаме на нея, след като пораснахме, разбрахме, че това е напълно възможно. Бебешкото розово все още е сред любимите ни нюанси. А вие, приготвихте ли вече вашият Барби тоалет?

Извадете най-кокетните си модни придобивки и създайте стайлинг, който да ви превърне в Barbie girl. Всяка една от нас носи в себе си частица от малкото момиченце, което е била преди години. Връщаме се в детството, но с повече стил и блясък!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser