Преминете към основното съдържание

В гардероба на Джейда Пинкет Смит

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: Getty Images

Тазгодишната церемония на наградите „Оскар“ едва ли ще бъде запомнена с нещо различно от шамара, който Уил Смит удари на Крис Рок заради неуместна шега с алопецията на Джейда Пинкет Смит. С напредването на времето изникнаха все повече подробности за проблемите в брака на семейство Смит, с които идва и въпросът дали всъщност истинската жертва не е Уил.

В последните дни изплува видео от подкаста на Джейда, което хвърли сериозни съмнения върху качествата й на съпруга. Все още е рано да заемем страна, но провокирани от нарастващия конфликт, насочихме вниманието си още повече към красивата актриса. Промъкнахме се в гардероба й, а това което открихме меко казано ни впечатли. А и нали модните критици казват, че начинът, по който хората се обличат, говори много за тях и дори издава същността им.

В личната колекция на Джейда открихме множество рокли. И то не какви да е. Моделите, на които се натъкнахме са дълги и величествени, много от които с макси дължини, стигащи до пода. Спретнатият гардероб на актрисата не е лишен и от костюми. На официални събития, включително и на червения килим, сме я виждали с няколко от тях. Определено тоалетите, които подбира, я определят като силна и уверена дама с изразен характер и индивидуалност.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser