Преминете към основното съдържание

В гардероба на Марая Кери

В кратко видео една от най-обичаните звезди от световната музикална сцена говори за любимите си чанти, рокли и обувки, докато се разхожда с чаша шампанско в ръка

С чаша шампанско в ръка, една от най-обичаните американски ззвезди, Марая Кери разкри специално пред сп. Vogue своя будоар, където съхранява своите дрехи. 

За звезди от ранга на Марая, напълно нормално гардеробът ѝ да не представлява скромна стая, а цял апартамент, в който буквално се съхраняват стотици чифтове обувки, дизайнерски рокли и много бельо.


                           Марая Кери тренира със странен екип


Във видеото, тя обърна специално внимание на розовата си чанта Birkin, която е подарък от боксьора Флойд Мейуедър и го научаваме, защото той държал всеки път Марая да казва от кого й е подаръкът. „Тази пък си я подарих сама“, казва певицата, сочейки друга чанта.

Във видеото ще видите както бельото, така и близнаците й Монро и Морокан, които очевидно са доста добре запознати с ценните тоалети и аксесоари в гардероба на майка си.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser