Преминете към основното съдържание

В кого е влюбена Емилия Кларк?

Холивудски разбивач на женски сърца завъртя главата на Халеси

Според редица британски таблоиди Емилия Кларк е започнала връзка с бившето гадже на своя близка приятелка. Майката на драконите от Game of Thrones е лудо влюбена в Том Търнър, помощник-режисьор. Преди това красавецът имаше страстна афера с актрисата от „Мисия невъзможна“ Ребека Фъргюсън.

Емилия и Том бяха видени да се разхождат заедно с кучетата си в Лондон в разгара на пандемията. "Той е влюбен в нея от доста време", споделят запознати. „ Покрай работата си във продукции като„ Междузвездни войни “ и „ Ангелите на Чарли “ Том е свикнал да се забавлява в компанията на актьори, които от години да част от социалния му кръг.”

Миналата година стана известно, че Емилия се е разделила с гаджето си - режисьора Чарли Макдауъл, с когото имаше връзка около година, но работният график на двамата попречи на отношенията им да се задълбочат. Сега Чарли се среща с друга известна красавица - Лили Колинс. В Холивуд нищо не се губи!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser