Преминете към основното съдържание

В новия брой на сп. ELLE: Хайди Клум с нов дизайнерски проект

Какво казва красавицата за колекцията, която разработва за Lidl, кога ще е световната й премиера в Ню Йорк и още за тенденциите през новия сезон четете в септемврийския брой на списание номер едно в света на модата

Едва ли има по-голяма новина в модните среди от тази, че Lidl стига до Седмицата на модата в Ню Йорк. Благодарение на нов, мащабен моден проект, разбира се, и на Хайди Клум – красавицата от модния подиум, която успешно се разви през годините като дизайнер, актриса, водеща и продуцент.

Хайди Клум и Lidl обединяват усилията си в първа съвместна колекция под мотото Heidi & The City. Световната премиера на колекцията е на 7 септември тази година в рамките на Седмицата на модата в Ню Йорк. На 18 септември колекцията идва и в България.

„Целта ми бе да създам модна колекция с облекла, които могат лесно да се комбинират, модна линия, която кара всяка жена да изглежда чудесно и да впечатлява – и всичко това на достъпни цени“, споделя Хайди Клум.

Какво още казва за новия си проект – четете в септемврийския брой на сп. ELLE, на който Хайди Клум е корица.

                                                 Първите снимки на модели от колекцията!

Очакват ви още ексклузивни срещи – интервюта с Том Влашиха от „Игра на тронове“, с Христина Апостолова, едно от главните пера на успешния сериал на NOVA „Откраднат живот“, както и четири смели и вдъхновяващи жени на фронта: ирландката Кари, иракчанката Мирна, американката Микаела и французойката Велтава.

На страниците на списание номер едно в света на модата може да проверите как ваканцията влияе на секса и дали още от самолета повечето двойки мислят за любов или губят контрол в скандали.

А за първите дни в офиса ELLE предлага 12 трика да приемем по-лесно края на ваканцията.

© Carmelo Donato

Очакват ви още новите тенденции в модата и грима за есента, както и специална селекция от аромати, с която септември ще ухае като май!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser