Преминете към основното съдържание

В очакване на Деня на влюбените: 18 стайлинг идеи от модния подиум в червен цвят

Галерия

Остават броени дни до най-романтичния ден в годината, а именно Деня на влюбените. Имаме още малко време да изберем подходящ тоалет за 14-ти февруари, а вдъхновението си открихме на модния подиум, в колекциите на Blumarine, Burberry, Chanel, De La Renta, Dior, Hermes, Herrera, Kors, Longchamp, Valli и Versace.

Най-вероятно се досещате защо сме избрали да заложим на червения цвят. Както знаете, той е символ на романтика, страст и любов. Все пак цветовете са начин да изразим себе си и да отправим послание към останалите, точно затова се спираме на червеното, за да разпръскваме любов навсякъде, където отидем.

Обикновено се доверяваме на класиката и избираме рокля + ефектни обувки на висок ток, но сред предложенията от висша мода видяхме и други модни находки, които също привлякоха вниманието ни. Какво ще кажете за сако и панталон в червен цвят? Според нас това е елегантен и стилен избор, който може да замени дори и най-красивата рокля.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser