Преминете към основното съдържание

В очакване на Коледа с Марая Кери

Галерия

Няколко дни преди Коледа нямаше как да не се сетим за Марая Кери. В листата ни с любими коледни песни е изпълнението й на "All I Want For Christmas is You". Миналия месец пусна нова празнична песен, а дали тя ще има толкова дълъг живот, предстои да разберем. "Fall in Love at Christmas" е в колаборация с Кърк Франклин и Калид. Песента е балада и с това се различава от ембематичния й хит, който излезе преди цели 27 години. Клипът на новата песен е изцяло в коледен дух. Тя и Калид пеят, а Кърк Франклин свири на пианото. Във видеото се появяват и близнаците на певицата.

Да, тя наистина обича Коледа! За новата си балада сподели, че текстът е вдъхновен от копнежа и желанието да се влюбиш по Коледа, защото според нея това е най-романтичното и вълшебно време в годината. "Има един ред, който всъщност ми е любим. Той гласи: В блясъка на свещта, будна съм, но никой не знае. Просто чакам търпеливо да чуя камбаните на шейната, ето ги", сподели Кери.

Докато слушахме коледните й песни, нетърпеливо чакайки празниците, се сетихме, че все още не сме си избрали подходящ тоалет. Едва ли има друга знаменитост, по-влюбена в Коледа от Марая Кери, затова решихме да се промъкнем в гардероба й, за да си откраднем няколко стайлинг идеи. Попаднахме на много блясък, пайети и дантела, но не очаквайте изобилие от червени тоалети. Изпълнителката на "All I Want For Christmas is You" обожава черните рокли, затова залага много често на тях. Ние преброихме 15, но със сигурност има още доста.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser