Преминете към основното съдържание

В Париж се проведе ежегодното шоу на годината Victoria’s Secret

Ирина Шайк дефилира бременна?

В сряда вечер от всяка точка на Париж се забелязваха светлините в розово, разположение над самото сърце на града – Гран Пале, където се провеждаше грандиозното годишно модно шоу на марката за бельо. „Ангелите“ прелетяха през Атлантика, за да минат по подиума.

Шоуто се провее в една от главните локации по време на седмицата на модата - стария архитектурен шедьовър Гран Пале, трансформиран в гигантски подиум, по който минаха най-красивите жени на планетата и световни звезди като Лейди Гага, Бруно Марс и The Weekend.

Дебютантки на сцената бяха звездни модели като Бела Хадид, която успя да запази самообладание на подиума, когато мина покрай любимия си The Weekend. Жасмин Тукс мина по пътеката в шедьовъра  Fantasy Bra за 3 милиона долара.

Но истинската атракция бе Ирина Шайк, която очевидно дефилираше с подуто коремче – повод за слухове за вероятната й бременност. 

Ирина Шайк

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser