Преминете към основното съдържание

В сряда носим розово!

Честит "Гадни момичета" ден с най-милениалското розово

Култовият филм от 2007 година, режисиран от Тина Фей и със звездното участие на Линдзи Лоън, Аманда Сейфрид, Рейчъл Макадамс и Лейси Шабер, може да е бил с премиерна дата през април, но е запомнена заради фразата във филма за 3-ти октомври. 

И ако не си спомняте този момент от "Гадни момичета", то сме тук, за да ви дадаем ретроспективен кадър на диалога между новоприетата в американско уилище Кейди Херън и нейната голяма тръпка - Ерън Самюелс.

20 street style вдъхновения в розово

Галерия

20 street style вдъхновения в розово

Снимки: IMaxTree

Именно за това, феновете на "Гадни момичета" честват филма на тази дата като си пропомнят моменти от комедията. Тази година, по щастлива случайност, датата се пада в сряда, а както помним, "Пластмасовите" гимазистки имат традицията да носят през този ден на седмицата нещо розово! 


МИЛЕНИУМ РОЗОВОТО – СВЕТОВНИЯТ ТРЕНД, КОЙТО ОТКАЗВА ДА СИ ОТИДЕ


За това си сложете любимата розова пола (онази на плисета, която сакрално пазите от училищно време) и разгледайте галериите ни с най-актуалния цвят за сезона, а после можете да си пуснете и самия филм за допълнително добро настроение.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser