Преминете към основното съдържание

В тренировъчен режим с Tommy Hilfiger

За момичетата, които държат не само на модните постижения, но и на спортните
© Istock/Guliver

Добрата спортна форма е важна за нас, и то не само защото наближава сезонът на разголените крака, късите ръкави и банските. Динамичното ни ежедневие често ни кара да покриваме нормативи за световни шампиони. Затова спортните зали са притегателно място за нас, но като верни фенове на модата няма как да оставим извън тях любимите си модни марки. Наш партньор в тренировките е Tommy Sport.

© Архив на марката

Полошърт TOMMY JEANS, топ, шорти и панталон TOMMY SPORT, очила и чанта TOMMY HILFIGER

 

Модерният дизайн, иновативните материи, закачливите детайли и невероятното удобство ни накараха да скъсим още повече дистанцията. Моделите на една от любимите ни американски марки са адекватен партньор и извън залите за тренировка. Изпробвахме, спринтът с градски препятствия се оказа успешен и дори не бяхме единствените привърженички на спортната естетика. Някой неочакван аксесоар като слънчеви очила или издължен полошърт, толкова удобен и за йога занимания, и постигаме чудесни вариации. А най-хубавото е, че Tommy Sport си партнира успешно и с другите линии на марката. Всичко е толкова лесно, когато сме избрали правилните модни стратегии.

© ImaxTree, архив на марката

Яке и рокля TOMMY JEANS, очила и спортни обувки TOMMY HILFIGER

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser