Преминете към основното съдържание

Valentino пролет-лято 2021 се открои с изразена романтика (видео)

Романтизмът е движеща сила в съзнанието на Пиерпаоло Пичоли докато работи по колекцията

© IMaxTree

Какво е да си радикален романтик днес? „За мен това се римува с индивидуалност, със свободата да изразим собствената си идентичност и уникалност“, твърди Пичоли. Да бъдеш романтичен означава и да не следваш правилата, да възприемеш идеализма, да бъдеш бунтар - да се бориш за по-добър свят, вярвайки, че нещата могат да се променят.

„Модата за мен е начин да говоря за ценностите, които имат значение днес. Приемането на различното, толерантността и добротата. Това е светът, който искам да разкажа, чрез работата си като дизайнер, допълни дизайнерът.

На подиума се откроиха роклите с флорален принт. Понталоните бяха заменени от джинси и така денимът отново се доказа като универсално стайлинг решение за ежедневието ни. Цветовата палитра в колекцията е богата, но черно-белите визии изпъкнаха, като отново утвърдиха непреходността на класическата елегантност.

Видео: IMaxTree

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser