Преминете към основното съдържание

Вече е официално: Йоланда Хадид с подробности за бременността на Джиджи

Кой пръв наруши обета за мълчание в семейството? Бъдещата баба, разбира се

Вече втори ден из медиите върви новината за бременността на един от най-търсените супермодели на нашето време – Джиджи Хадид. Слухът плъзна веднага след рождения ден на красавицата на 23 април, когато тя навърши 25 години. За феновете й моментално стана ясно, че повод е бил не само рожденият ден, но и новината за бременността на Джиджи. И дори започнаха предположения за пола на бъдещото дете на калифорнийската красавица и приятеля й Зейн Малик.

И ето, че вече има и директно доказателство – мама Йоланда сподели пред холандски медии, че е много развълнувана от мисълта, че ще става баба, но и шокирана колко бързо новината се е разпространила из медиите.

„Много се радвам, че през септември ще стана баба. Особено след като неотдавна загубих майка си. Именно в това е красотата на живота – една душа ни напуска и се появява нова.”

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser