Преминете към основното съдържание

Вече може да си купите офис облеклата на Меган Маркъл

В благотворителната капсулна колекция на херцогинята са включени пет неща
© getty

Вчера се състоя официалното стартиране на колекцията за офис облекла, създадени от Меган Маркъл в подкрепа на организацията Smart Works.

Инициативата е в помощ на жените да намерят работа.

Херцогинята на Съсекс работи по нея с Marks&Spencer и магазините на John Lewis, марката Jigsaw и дизайнерката Миша Нону.


МЕГАН МАРКЪЛ ЩЕ ПУСКА БЛАГОТВОРИТЕЛНА КОЛЕКЦИЯ ДРЕХИ


Колекцията включва сако, панталон, рокля, минималистична бяла риза и кожена чанта, чийто размер ви позволява да носите папка със своя автобиография. Цените на дрехите варира от 20 до 199 паунда. За всеки закупен продукт ще се изпраща същия в Smart Works, от където безработните и финансовонестабилните жени могат да се възползват.

„Благодаря на четирите марки, които се събраха, за да подкрепят Smart Works. С този специален проект поставиха добрите намерения над печалбата и общността над конкуренцията. Работейки с няколко компании вместо с една, ние показахме, че можем да работим заедно, за да дадем възможност една на друга ”, написа Меган в Instagram.

22 визии на Меган Маркъл

Галерия

22 визии на Меган Маркъл

Снимки: Getty

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser