Преминете към основното съдържание

Вече можете да наемете къщата на Маделин от „Големите малки лъжи“

Имението се намира в Малибу, не в Монтерей

Едно от нещата, които най-много обичам в този сериал, са местата и гледките. Преди две години, когато с моята най-добра приятелка гледахме първия сезон, си говорехме колко ли страхотно би било да живеем в къща на брега на океана, като някоя от тези на „петорката от Монтерей“. Тя си избра къщата на Селест (Никол Кидман), а аз – имението на Маделин (Рийз Уидърспун).

Е, оказва се, не е невъзможно, срещу солидна сума къщата на Маделин вече може да бъде наета. Имотът, чиято площ е 5653 квадратни фута, се намира в Малибу, не в Монтерей. Основната част се състои от 6 спални, офис и 2 апартамента. Има допълнителна къща за гости и още 3 стаи за гости. Вътрешен двор, градина, френски врати и прозорци, много простор и светлина, луксозна вана, правена по поръчка, парна душ кабина, джакузи, напълно заредена гурме кухня. И... спиращи дъха гледки. Представете си само залезите там!

Ако все още не сте решили къде да прекарате ваканцията си, искате да се почувствате като героиня от любим сериал и разбира се, можете да си го позволите, къщата на Маделин Макензи ви очаква. Наемът за една вечер е 3000 долара, а за един месец – 100 000 долара. Цените важат за месеците юни, юли и август.

Снимки ви предлагам да разгледате в галерията ни.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser