Преминете към основното съдържание

Вечер в чест на Balmain x H&M в София

Вижте гостите на най-дългоочакваната шопинг вечер на годината

Вечерта на 4 ноември премина за много звезди от шоубизнеса, медии, модни блогъри, редактори и фешънисти под знака на старта на най-дългоочакваната колекция за годината Balmain x H&M. За всички присъстващи възможността бе уникална не само да видят лимитираната колекция, но и да се сдобият с най-харесваните дрехи и аксесоари. Известни личности, сред които Елена Петрова, Галена, Луиза Григорова, Петя Дикова, Мария Силвестър, Мартен Роберто, Орлин Павлов, модни медии и партньори на H&M се събраха в магазина на бул. Витоша 6, където след шопинга се насладиха на специалния музикален сет на DJ Cass.

Обувки, аксесоари, рокли, ризи, поли, сака намериха своите притежатели буквално за минути. Всяка година Hennes & Mauritz си сътрудничи с креативни директори на модни къщи, звезди от шоубизнеса и икони на стила. За колаборацията с Оливие Рустейн стана ясно още през май. Старта на колаборацията бе точно отражение на духа на марката – енергична, позитивна и динамична. Сътрудничеството с френската модна къща приканва феновете на H&M да станат част от света на Balmain и от движението #hmbalaination. Лимитираната колекция се характеризира с майсторска изработка и богатство на детайлите, предлагайки онзи уникален стил, превърнал Balmain в една от най-влиятелните луксозни марки на 21ви век. Творческият директор Оливие Рустейн е въплътил своята страст към дизайна във всеки модел от колекцията, като включва богати рокли, модерни кройки и ежедневни облекла с ярка индивидуалност.

Над 500 фешънисти се събраха тази сутрин пред магазина на бул. Витоша 6, за да пазаруват от моделите от колекцията. Balmain x H&M стартира официално днес, 5 ноември, в над 250 магазина по цял свят. Освен в магазина на бул. Витоша 6, у нас колекцията е налична и онлайн на hm.com.

Автор Люба Вангелова

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser