Преминете към основното съдържание

Вечерните рокли, с които ще се откроите

Галерия

Продготвили сме ви 21 елегантни вечерни стайлинга с рокля, взети от колекции есен-зима 2020/2021 на Badgley Mischka, Chanel, Emporio Armani, Ferragamo, McQueen и Versace. Тази визия е класика и точно затова е една от любимите ни, бързо и лесно решение, когато не знаем какво да облечем на романтична вечеря с половинката ни или на официални празненства и събития, които сме планирали с приятелите ни, семейството или колегите.

Роклята се е запечатала като перманентен символ на елегантност през годините, който трудно може да бъде заличен. До днес тя остава една от най-сексапилните модни находки. Лятото може и да е зад гърба ни, но тя винаги ще носи енергията на щастливите летни дни, прекарани с хората, които обичаме. Факт е, че през зимата по-рядко се осмеляваме да я извадим от гардероба, но комбинарана с чорапогащник, пак ще ни гарантира впечатляващо излъчване. А черните обувки на висок ток ще допринесат за това.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser