Преминете към основното съдържание

Венсан Касел и Тина Кунаки се разделиха след пет години брак

Тина отпразнува рождения си ден сама.

Една от най-красивите двойки сложи край на връзката си и разби сърцата на феновете. Според Daily Mail, позовавайки се на източници, слуховете, че 56-годишният Венсан Касел и 26-годишната Тина Кунаки вече не са заедно, се оказват верни. Първият сигнал за тревога беше, че френският актьор и бивш съпруг на Моника Белучи изтри всички общи снимки с модела от социалните мрежи. А сега вътрешен човек потвърди спекулациите за раздялата им.

„Те се разделиха преди няколко седмици. Тина е с разбито сърце“, каза източникът на Daily Mail. Все още няма официални коментари от представителите на двойката. Но ако не вярвате на такъв важен аргумент като изтритите снимки в мрежата, тогава ето още един: вчера Тина отпразнува рождения си ден, а съпругът й не само не беше видян наблизо, но дори не я поздрави в социалната мрежа (въпреки че двойката винаги е била известна с трогателни публикации).

Касел и Кунаки се ожениха през 2018 г., а през 2019 г. се роди очарователната им дъщеря Амазони.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser