Преминете към основното съдържание

Веси Бонева стана водеща

Красивата певица влезе в нетрадиционната за нея роля на награждаването на победителите от конкурса „Любим маникюрист за 2018 г.“, организиран от Star Nails България в партньорство с rozali.com
Веси Бонева
Веси Бонева

Събитието се проведе по време на изложението „Арена на красотата“, а Веси Бонева, която е рекламно лице на SNB Professional, не пропусна да изпълни и три от своите песни - „Моят зов“ и „Сеньорита“, с които откри церемонията, и „Родина“, с която я закри. 

Видеоклиповете и на трите песни са записани със съдействието на Star Nails България.

Наградите на победителите в конкурса „Любим маникюрист за 2018“ връчиха Емилия Динкова, управител на Star Nails България, Елена Андреева, директор рекламни продажби в „СББ Медия“ и „Мисис България Земя“ 2017 г., Цветелина Чорбанова.

От ляво надясно: победителката в конкурса, Рени Мазникова; Емилия Динкова, управител на Star Nails България;  Елена Андреева, директор рекламни продажби в „СББ Медия“; водещата на събитието Веси Бонева; третата в конкурса Цветелина Петрова; „Мисис България Земя“ 2017 г., Цветелина Чорбанова и Мирена Бобева, която остана на второ място.


ВЕЧЕ СА ЯСНИ 25-ТЕ ЛЮБИМИ МАНИКЮРИСТИ НА БЪЛГАРИЯ


Конкурсът „Любим маникюрист за 2018“ продължи повече от 6 месеца и се организира от Star Nails България в партньорство с rozali.com по повод 25-годишнината от създаването на компанията.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser