Преминете към основното съдържание
Везни

Годишен хороскоп

Зодия Везни

24 септември - 23 октомври


Зодия Везни - Годишен хороскоп

Това е вашата година. Ще имате шанс да общувате с влиятелни хора, които да ви бъдат полезни, но не винаги ще намирате път към тях. Успехът е с вас, ако не сте разколебани в намеренията си и ако следвате плановете си, като ги подредите по важност, за да приемете запознанствата като изпитание.

Лично

Несемейните ще намерят подходящ партньор. Добре е да започнете да вглеждате в хората и да преценявате правилно има ли шанс да ви предадат. Ще се чувствате нещастни, ако половинката ви отказва да ви прави компания заради факта, че всеки си има своите занимания или защото нямате за какво да си говорите у дома. Няма да са изключение и нежелани от вас промени, но ги приемайте философски. Промените в личния ви живот не бива да са свързани с изневери или раздяла с интимната ви половинка.

Стил

Годината ще ви помогне да намерите себе си. Бъдете смели, експериментирайте, носете цветни и весели комбинации. Това е вашата най-добра година. Покажете, че сте готови за нея.


Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser