Преминете към основното съдържание

Вибратор с камера за селфи

Вижте най-удивителния уред за познание на ... себе си
© svakom.net

Фразата "пръчка за селфи" придобива нов смисъл. Доказателството е изобретено от компанията SVAKOM - тя предлага гаджет, който изглежда като вибратор. Но той Е вибратор! Особеното у този уред е, че той е снабден с камера, която може да изведе на друго ниво отношението към собственото ви тяло. 

Трябва да си признаем, че проблемът със собствените ни генеталии често е предизвикан от елементарна причина - нямаме и понятие какво има там вътре, как изглежда и как функционира. На тайното желание на мъжете да попаднат в "света" на жената е посветено не едно произведение на изкуството. Но жените изпитват по темата не по-малка любознателност, граничеща с недоумение. 

Сега с помощта на тази джаджа можете да видите това, което вижда и гинекологът ви. И не само: появява се рядката възможност да се любувате на контракциите на стените на влагалището по време на оргазъм. И ако имате късмет, да зърнете и G-точката си. Цената на този уникален вибратор е доста висока, но мислим, че си струва. 

© svakom.net

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser