Преминете към основното съдържание

Видео уроци по грим от LANCÔME

Международният гримьор на марката, Ивана Лисак, гримира две български блогърки ексклузивно за elle.bg
© Пейо Пеев

Ако ви липсва вдъхновение за следващата ви грим визия, сте дошли на правилното място. Сайтът ни по принцип е неизчерпаем източник на идеи, но сега можете да видите и два видео урока на международния гримьор на LANCÔME, Ивана Лисак. Тя е един от най-добрите гримьори днес, не само защото е изключително талантлива, но и защото работи с едни от най-добрите продукти – тези на LANCÔME. Затова на нас ни беше изключително приятно да я видим „в действие“.

Модели на Ивана са две от най-популярните в момента български блогърки – Звезделина Цолова от mintstories.com и Полина Билоконна от polinasofia.com. Ивана реши да гримира двете момичета в коренно различен стил, но акцент и при двете визии са устните в ярки цветове. За Звезделина Ивана избра по-класическа визия в модерна интерпретация – тънка очна линия с ярко розово червило. Вижте използваните продукти в галерията.

© Пейо Пеев

Вижте как да постигнете грима на Звезделина във видеото: 

 

Доста по-драматичен грим Ивана избра за Полина. Опушените й очи в никакъв случай не са прекалено силни, така че са подходящи и за дневно събитие. Устните обаче са акцентът, който много харесваме – винено червено с толкова актуалния в мом ента метален ефект. В галерията можете да откриете продуктите, с които да постигнете тази визия.

© Пейо Пеев

Ако сте харесали визията на Полина, вижте как можете да си го постигнете сами във видеото.

И няма какво да се колебаете – с точните продукти на LANCÔME и професионалните съвети на Ивана Лисак можете да пробвате и двете визии. Днес, утре, всеки ден...

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser