Преминете към основното съдържание

ВИДЕО УРОК: как да нанасяте бялата козметика, за да има максимален ефект

Демонстрират ни го експертите от Chanel
© iStock

Не е тайна, че и най-добрият крем за лице може дълго време да не даде видим ефект, ако не се нанася правилно. Ако използвате масажна техника, дори с минимално количество от продукта може да постигнете с кожата си чудеса!

Не вярвах в масажите за лице, докато не прехвърлих 40-те и не забелязах вече видимите и с невъоръжено око признаци на умора и естествено, бръчици. Кожата се отпускаше, сякаш с дни. Включих по-активно серуми, но ефектът не беше кой знае колко голям, а аз бях нетърпелива. Исках младостта си сега и веднага!

Преди няколко години за пръв път опитах да нанасям бялата козметика с масаж. Експертите на всяка козметична марка препоръчват своя масажна техника.

Със Sublimage L'Extrait de Creme открих моята техника, която ми отнемаше не повече от 5 минути вечер. Със супер висока концентрация на активни съставки, за по-малко от месец кремът върна плътността и сиянието на кожата ми. Не и без масажните движения, препоръчани от експертите на Chanel за цялата серия Sublimage:

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser