Преминете към основното съдържание

Вижте как изглежда частният клуб Soho House в Истанбул

13-ти в света от веригата и е толкова близо до нас
© sohohouse.com

Известната хотелска верига дебютира в Турция, след като откри своя първи закрит частен клуб в Лондон през 1995 г. Soho House е верига частни клубове – хотели, чиито специални членове са предимно хора от филмовата и медийна индустрия. Този необичаен формат на услугите бързо набира популярност, както в Англия, така и в другите страни, а Турция е 13-та страна по света, в която веригата открива хотел.

Soho House в Истанбул е най-големият клуб от всички и се намира в сграда, която е дворец, построен през 19 век. Преди да се превърне в хотел, в сградата се е помещавало посолството на САЩ.

Дизайнерите са се постарали да запазят характера на сградата и са съхранили старинните фрески и кирпичените стени в стаите, като именно тези детайли добавят доза лукс. По-ниските етажи в сградата са украсени със старинни свещници, антични фигури, пищни килими и огледала. Всички 87 стаи са обзаведени с антични мебели и интересни декоративни елементи.

Право да бъдат гости на хотела имат само членове на Soho House, а тези, които не притежават клубна карта, могат само да бъдат гости на ресторанта, коктейл-бара, СПА центъра и басейна на покрива с изглед към църквата „Света София“.

Между другото, има шанс да станете членове на частния клуб Soho House. Трябва да направите заявка в самия сайт, да почакате няколко месеца, а в случай, че бъдете одобрен, да платите първите 1000 евро годишен членски внос.

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser