Преминете към основното съдържание

Вижте как се забавлява семейство Бекъм

Двойката заведе децата си в Дисниленд
Семейство Бекъм
Семейство Бекъм © Splash

Дейвид и Виктория Бекъм за пореден път доказаха, че колкото и милиони да имат в банковата си сметка, се опитват да живеят като останалите нормални семейства. Подобно на останалите родители и те се стараят да предоставят на четирите им деца обичайната семейна среда, за да не ги карат да се чувстват различни от хлапетата на тяхната възраст.

Последното преживяване на Бекъмови беше в Дисниленд, където популярната фамилия беше придружена от семейството на топ готвача Гордън Рамзи - съпругата му Тара и четирите им деца. Всички бяха заложили на удобно спортно облекло, като в уникалния парк групата не пропусна да се позабавлява на различните увеселителни съоръжения.

Татко Дейвид основно се занимаваше с дъщеричката си Харпър, чийто грижи изцяло беше поел - от бутането на количката й, до обгрижването й при возенето им в бързите влакчета. Когато не се грижеше за някое от хлапетата, Дейвид се стараеше да запечата в снимки цялото щастливо преживяване на малчуганите си.

За разлика от съпруга си Виктория Бекъм предпочиташе да наблюдава отстрани бързите влакчета, като основно разговаряше с Тара, която е сред най-близките й приятелки.

© Splash, Семейство Бекъм

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser