Преминете към основното съдържание

Вижте какво направи Орлин Павлов в метрото

Случайни пътници снимаха и пуснаха видео в интернет
Орлин Павлов изненада пътниците в софийското метро.
Орлин Павлов изненада пътниците в софийското метро.

Само преди дни ORLIN & THE BRASSSTONES представиха новия си проект и първото парче от него, което носи името "Всеки ден". Всички участници в проекта обаче са устроили необичаен лайв в софийското метро. Те изпълниха "Всеки ден" във вагоните на мотрисите, с което успяха приятно да изненадат случайно попадналите на този неочакван мини концерт пътници.

Идеята за това изпълнение идва от самото послание на песента, а именно, че "всеки ден с теб е специален".

"Малко му трябва на човек, за да бъде по-усмихнат, цветен и да гледа на живота от хубавата страна. Музиката има силата да променя деня ти, особено когато се ражда спонтанно и неочаквано до теб, на улицата, а защо не и в метрото", коментира Орлин.

Някои от пътниците извадили телефоните си, за да заснемат случката или директно затанцували с Орлин под небрежния и веселяшки суинг ритъм на "Всеки ден".

Записи на преживяването веднага изтекоха в интернет: 

Режисьор на "Всеки ден" е Вито Бонев, музиката е на Ясен Козев & Крум Георгиев, текстът е на Дони Василева, а над аранжимента е работил Борислав Бояджиев (DJ Borche).

ORLIN & THE BRASSSTONES е проект, който ще се развива паралелно със соловата работа на изпълнителя и обещава да се фокусира върху подчертаното лайв звучене, акцент в което са съвременните тенденции във фънк и суинг теченията.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser