Преминете към основното съдържание

Вижте къде Марая Кери ще се омъжи за годеника си милиардер (Снимки)

Двойката избира между няколко резорта край Австралия
Марая показва годежния си пръстен от Джеймс
Марая показва годежния си пръстен от Джеймс © Splash

Въпреки двата неуспешни брака зад гърба си, Марая Кери няма проблеми да застане за трети път пред олтара и предвид факта, че настоящият й годеник Джеймс Паркър е един от най-богатите мъже в света, едва ли дълго време е мислила дали да му каже заветното "да".

Преди седмица медиите гръмнаха с новината, потвърдена от говорителя на изпълнителката, че двойката се е сгодила, като австралиецът е предложил на възлюбената си с пръстен с 35-каратов диамант. Експертите обясняват, че бижуто струва няколко милиона, а камъкът е с размер комбиниращ тези на Бионсе и Ким Кардашиян.

Познат на двойката пък вече разкри и къде ще се състои очакваната сватба на Марая и Джеймс. По думите му бъдещите младоженци ще съберат гостите си на остров Хейман, който е край Големия бариерен риф. Там се намира един от най-луксозните резорти One&Only, където отсядат някои от най-големите звезди в музиката и киното и където нощувката струва 12 000 долара.

Това обаче съвсем не е единственото място, което двойката обмисля за своя голям ден. Съседните острови в района също разполагат с не по-малко удобства и лукс, които Марая и Джеймс търсят. Резортът Qualia тази година посрещна звезди като Тейлър Суифт и One Direction, които платиха за спокойствието си по 6000 долара на вечер. Макар че целият остров може да бъде нает, засега там рядко се състоят сватби, подобно на Хейман.

Остров Бедара и едноименният резорт там също е уникално място край Големия бариерен риф. Нощувката отново е на цена от по 12 000 долара, като гостите задължително трябва да си букнат минимум пет нощувки.

Особен интерес за Марая и Джеймс се оказва остров Орфей, който е и подходящ за малки сватби. Младоженските апартаменти са за "скромната" цена от по 2100 долара, като най-евтините стаи са по 1400 долара. Резортът разполага с къща, където да се състои сватбената церемония.

Сред най-популярните места в района е остров Хамилтън, на който има частни вили, където младоженците и техните гости могат да се настанят. Всяка къща може да побере по 6 човека, а за лукса се плаща по 1100 долара.

Със сигурност Марая и Джеймс ще изберат място, което да отговаря на изискванията им, за да си прекарат перфектно както те, така и гостите им. И едва ли ще пестят средства за най-важния ден в живота им. Нищо че за всеки от тях това ще бъде за трети път.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser