Преминете към основното съдържание

Вижте представянето на Giambattista Valli x H&M в Рим

Събитието бе еклектичен празник, състоял се на фона на една от историческите забележителности на италианската столица – Palazzo Doria Pamphilj

Вчера вечерта момичетата и момчетата на Вали заедно с избрани гости присъстваха на модното шоу на Giambattista Valli x H&M. Пищното великолепие и уникалната арт атмосфера около Palazzo Doria Pamphilj засилиха усещането за свободен дух и изтънченост на тази красива колекция.

Непринудените и неподвластни на времето модели от колекцията Giambattista Valli x H&M дебютираха на розовия моден подиум, представени от модели и истински римляни, подбрани от улиците на Рим.

Шоуто приключи с грандиозен финал и зрелищен парад начело с Кендъл Дженър и добре познатата червена рокля, която представи в кампанията за Giambattista Valli x H&M.

Сред гостите на събитието бяха Трой Сиван, София Карсън, Алекса Деми, H.E.R., Камерън Монаган, Киара Ферани и Крис Лий – всички те облечени с модели от колекцията.

След модното шоу гостите се пренесоха на Via del Corso до Grand Hotel Plaza – друга римска забележителност, позната с класически разкош и елегантност. Там те бяха част от партито, водено от диджеите от Circoloco, Peggy Gou, Seth Troxler и Clara3000.

„Създадох своята модна къща в Париж, но с гордост говоря за римския си произход. Сърцето ми винаги ще принадлежи на Вечния град и затова избрах Рим за шоуто, и по-специално Palazzo Doria Pamphilj. Еклектиката на Рим е оформила изцяло моята личност и възгледи. Беше прекрасно да видя как цялат колекция оживява в моя роден град“, сподели Джамбатиста Вали.

„Събитието за представянето на колекцията Giambattista Valli x H&M бе една истинска римска вечер – изпълнена със забавление и блясък с привкус на „Dolce Vita“! Духът на тази уникална колекция оживя в обстановка, изпълнена с историческо великолепие, а новото поколение момичета и момчета на Вали вървеше по модния подиум, готово да превземе нощта и улиците“, казва Ан Софи Йохансон.

Колекцията Giambattista Valli x H&M, включваща дамски и мъжки облекла и аксесоари, ще се появи в избрани магазини на H&M по цял свят, както и онлайн на 7 ноември.

У нас ще бъде налична в H&M бул.Витоша 6 и на hm.com.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser