Преминете към основното съдържание

Вижте първите визии на колаборацията H&M x Kenzo

Нямаме търпение до ноември
AMY SALL и JULIANA HUXTABLE
AMY SALL и JULIANA HUXTABLE

Вярно, че ще можем да я видим на живо чак след месеци, но днес ви показваме първи визии от колаборация на H&M x Kenzo. Имайки предвид страстта на Кензо Такада към цветовете и принтовете, настоящите креативни директори на неговата марка Керол Лим и Умберто Леон обогатяват колорита й. Всъщност тигровите райета като основен принт във всички визии, които виждаме, са базирани на автентичните принтове на Kenzo.

Пристигнал в средата на 60-те години в Париж – времето, в което висшата мода търпи разтърсващи промени, японският дизайнер Кензо Такада създава своя цветна версия на висшата мода, която може да се носи на улицата и отразява реалния живот на дрехите. Индивидуалността е основна тема в колекциите на Kenzo и това се вижда веднага в модната колаборация с H&M.

Look book визиите са заснети с участието на приятели на креативните директори Лим и Леон, както и влиятелни личности като различни артисти, млади творци и талантливи дейци, всеки от които е посланик на KENZO х H&M. Колекцията ще бъде достъпна в над 250 избрани магазини на марката в цял свят, както и онлайн на hm.com, от 3 ноември.

AMY SALL (студент и деец, базирана в Ню Йорк, основател на SUNU: Journal of African Affairs, Critical Thought + Aesthetics) и JULIANA HUXTABLE (художник, поет и DJ, на 28 год., базирана в Ню Йорк): и двете носят комбинации с тигров принт – трикотажно вълнено поло и клин с висока талия, в комбинация с дълги черни кожени ръкавици с гумиран розов лого принт и жакардови дамски боти с тигров принт.

AMY SALL и JULIANA HUXTABLE

ISAMAYA FFRENCH (гримьор, базирана в Лондон и част от лондонската The Adams Company) е облечена в широко кожено яке с розова подплата от имитация на овча кожа, трикотажно вълнено поло с тигров принт и клин с висока талия.

ISAMAYA FFRENCH

ОКО EBOMBO (музикант и артист, базиран в Париж, фронтмен на групата „19“) носи: парка със сваляща се яка с принт, деним с цветен принт и чехли с Таби чорапи. Око също носи шапка с прикачен шал и тигров мотив, плетен шал и чанта с дълга дръжка отново с тигров принт.

ОКО EBOMBO

Фотограф: Oliver Hadlee Pearch

Автор Люба Вангелова

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser