Преминете към основното съдържание

Вижте тази симпатична идея за романтичните ви пътешествия

Двойка от Индонезия снима свои рисувани копия по време на пътешествията си
© Instagram

Създателите на хартиените човечета Абанга и Ненга имат свой Instagram профил, в който публикуват „свои“ снимки. Индонезийската двойка Андреас и Фелисия са нарисували свои копия от хартия и вместо себе си, снимат тях на фона на различни гледки от дестинациите, където се намират. Това хрумване е доста интересно, тъй като те могат да „поставят“ своите фигури на труднодостъпни реално за тях места. Снимките, които се получават пък, са доста атрактивни.

Така хартиените човечета почиват на плажа в Бали, наслаждават се на сингапурски сладолед за един долар, плуват с рибите в сингапурски аквариум и пият черно кафе от чаши, които са два пъти по-големи от тях.

© Instagram

„Doodledeux е наш личен проект, в който описваме на практика историята на отношенията ни. За тази цел ни помага много собствените ни персонажи“, споделят Фелисия и Андреас.

Под всяка снимка има диалог, който тече между героите и осветлява какви са отношенията им в дадения момент.

Автор Люба Вангелова

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser