Преминете към основното съдържание

Вижте всички визии от Victoria's Secret Fashion Show 2018

Тази година ревюто на емблематичната марка за бельо се проведе в Ню Йорк - градът, в който историята на бранда започва в средата на деветдесетте години

Преди броени часове модният подиум в Ню Йорк заблестя отново. И като казваме заблестя - приемете го в буквалния смисъл на думата. 

Любимите на Victoria's Secret Бела и Джиджи Хадид, Кендъл Дженър, Сара Сампайо, Елза Хоск и Джоузефин Скинър и още 12 "ангели" взривиха модния подиум, взимайки участие в едно от най-очакваните модни събития на годината. 

Това беше и последният път, в който ще видим супермодела Адриана Лима с крила. След 20 години за Victoria's Secret тя се отказва от статуса си на "ангел".

Главната звезда на тазгодишното шоу бе 29-годишният шведски модел Елза Хоск.

Тя имаше честта да дефилира и представи иконичния Fantansy Bra. Сутиенът, който показа Хоск е направен от сребро и 2100 диаманта. Fantasy Bra е създаден в сътрудничество с Atelier Swarovski и е отнело 930 часа, а цената му е "скромните" един милион долара.

Всички визии от ревюто можете да откриете в нашата галерия от снимки:

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser