Преминете към основното съдържание

Семейство Бекъм си разменят козметиката

Виктория споделя как се грижи за косата, кожата и тялото си.

© IMaxTree, Виктория Бекъм

Бекъм винаги е била крачка пред тенденциите. Пример за това бе късата й подстрижка – и до днес не можем да кажем дали тя постави началото на този тренд или просто го предусети.

Напоследък бившата вокалистка на групата Spice Girls предпочита дългата коса. И причината за това е, че с дължината й можеш да правиш много повече прически и изглежда много женствено. А и късата коса всъщност изисква повече грижи и време за поддържане, колкото и невероятно да изглежда.

Съпругата на Дейвид Бекъм е известна и с феноменалното си тяло, след раждането на четири деца. Както самата Виктория признава, тя тренира всеки ден без изключение. И е факт, че за своите 40 години успява да поддържа стройна фигура, макар и с цената на подобен строг режим на хранене и физическо натоварване. Виктория е почитател на методите на фитнес инструктора Трейси Андерсън, която се грижи за поддържането на перфектните форми и на Дженифър Лопес, както и на Гуинет Полтроу.

Виктория Бекъм неведнъж е споделяла, че тя и съпругът й често се случва да ползват една и съща козметика за грижа за кожата и че тя често не успява да се наспива, балансирайки между грижите за децата и задълженията си.

 

 

 


 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser