Преминете към основното съдържание

Виктория Бекъм премина към лежерен лукс

Звездата ни показва как се носи този стил
© Wenn, Getty

Още през 2015-та Виктория Бекъм направи първата революция в стила си, като слезе от токчетата и започна по-често да се появява с обувки на ниска подметка или в спортен стил. През 2016-та тя отвори следващата страница на модното си преобразяване. Тогава я видяхме на червения килим в Кан с гащеризон с бюстие и широк панталон. И от тогава Виктория е обсебена от този стил – небрежен шик с дрехи с широки кройки, които не обгръщат тялото й във всяка негова извивка. Това ново измерение на лукса издава истински бохемски начин на живот и фамилиарно отношение към модата. Още повече, че структурата на Виктория е перфектна за този стил, който сякаш е създаден за слаба и стройна фигура.

Промените в стила й оказват влияние върху колекциите й. Или обратно? Какъвто и да е отговорът, по-важното е, че Виктория зададе една силна модна тенденция и показва перфектно как да я носим в ежедневието.  

Лежерният стил на Виктория Бекъм

Галерия

Лежерният стил на Виктория Бекъм

Снимки: Wenn, ImaxTree

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser