Преминете към основното съдържание

Виктория Бекъм намали заплатата си и се отказа от личния си шофьор

Какво се случва с бранда на дизайнерката?

Тъмни времена са настанали за марката Victoria Beckham! Финансовите инвестиции на Дейвид Бекъм и подкрепата на Меган Маркъл, Мелания Тръмп и други звездни клиенти не помогнаха за намаляването на натрупания дълг на Виктория и до края на 2019 г. той възлиза на 36 милиона паунда (през 2018 г. сумата беше по-малък - 12,5 милиона).

Разочароващата статистика накара дизайнерката да се откаже от много привилегии.

Виктория беше принудена да намали заплатата си и да се откаже от услугите на личния си шофьор, а сега ще трябва сама да стигне до офиса си или до водещия магазин на марката на улица „Довър“.

С цел да спестят пари, магазините на марката вече няма да купуват артикули и дизайнерски интериорни предмети, както преди. Например в бутика в Мейфеър има произведение на Деймиън Хърст на стойност 600 хиляди долара.

Дейвид Бекъм също не е в състояние да инвестира още в бизнеса на жена си. За четири години печалбата на неговата компания DB Ventures падна от 44 на 15 милиона.

„Виктория е отчаяна, но е инвестирала всичко в модната си империя и няма да се откаже лесно“, казва източник.

Припомняме, че тази година Виктория Бекъм престана да води канала си в YouTube. Според някои източници дизайнерката е имала затруднения с монетизацията, но представителите на марката обясниха затварянето на канала с факта, че сега Вики е фокусирана върху други нови проекти - като козметичната си марка Victoria Beckham Beauty и развитието на платформата World of VB.


7 урока, които научихме от Виктория Бекъм

Вижте повече

7 урока, които научихме от Виктория Бекъм

Споделяме с вас няколко ценни неща, които всяка жена може да научи от бившата Posh Spice

Как Виктория Бекъм поддържа форма

Вижте повече

Как Виктория Бекъм поддържа форма

„Очаквам много от тялото си – аз съм на 44, имам 4 деца, работя много, пътувам. За да правя всичко това, трябва да се храня здравословно...

Какво представлява ефектът „Виктория Бекъм“?

Вижте повече

Какво представлява ефектът „Виктория Бекъм“?

И как той може да се отрази на младостта на лицето ни

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser