Преминете към основното съдържание

Виктория Бекъм намали заплатата си и се отказа от личния си шофьор

Какво се случва с бранда на дизайнерката?

Тъмни времена са настанали за марката Victoria Beckham! Финансовите инвестиции на Дейвид Бекъм и подкрепата на Меган Маркъл, Мелания Тръмп и други звездни клиенти не помогнаха за намаляването на натрупания дълг на Виктория и до края на 2019 г. той възлиза на 36 милиона паунда (през 2018 г. сумата беше по-малък - 12,5 милиона).

Разочароващата статистика накара дизайнерката да се откаже от много привилегии.

Виктория беше принудена да намали заплатата си и да се откаже от услугите на личния си шофьор, а сега ще трябва сама да стигне до офиса си или до водещия магазин на марката на улица „Довър“.

С цел да спестят пари, магазините на марката вече няма да купуват артикули и дизайнерски интериорни предмети, както преди. Например в бутика в Мейфеър има произведение на Деймиън Хърст на стойност 600 хиляди долара.

Дейвид Бекъм също не е в състояние да инвестира още в бизнеса на жена си. За четири години печалбата на неговата компания DB Ventures падна от 44 на 15 милиона.

„Виктория е отчаяна, но е инвестирала всичко в модната си империя и няма да се откаже лесно“, казва източник.

Припомняме, че тази година Виктория Бекъм престана да води канала си в YouTube. Според някои източници дизайнерката е имала затруднения с монетизацията, но представителите на марката обясниха затварянето на канала с факта, че сега Вики е фокусирана върху други нови проекти - като козметичната си марка Victoria Beckham Beauty и развитието на платформата World of VB.


7 урока, които научихме от Виктория Бекъм

Вижте повече

7 урока, които научихме от Виктория Бекъм

Честит рожден ден, мисис Бекъм!

Как Виктория Бекъм поддържа форма

Вижте повече

Как Виктория Бекъм поддържа форма

„Очаквам много от тялото си – аз съм на 44, имам 4 деца, работя много, пътувам. За да правя всичко това, трябва да се храня здравословно...

Какво представлява ефектът „Виктория Бекъм“?

Вижте повече

Какво представлява ефектът „Виктория Бекъм“?

И как той може да се отрази на младостта на лицето ни

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser