Преминете към основното съдържание

Виктория Бекъм ще ушие сватбената рокля за годеницата на сина си

Никола Пелц ще мине по пътеката към олтара в дизайнерска рокля на свекърва си. Каква ще бъде тя?

Преди малко по-малко от месец Бруклин Бекъм направи предложение за брак на любимата си, наследницата на многомилионно богатство Никола Пелц. И въпреки че датата на тържеството все още не е определена, из медиите се появиха любопитни подробности.

Като начало годениците изненадаха феновете си, пускайки свои снимки, на които Бруклин носи венчална халка на пръста си. Това веднага породи спекулации, че двамата вече са официално женени. Дори и да са го направили, щастливите влюбени със сигурност планират и истинско сватбено тържество. А най-любопитната част е роклята, която ще носи булката.

Според британски медии, в този най-важен ден Никола ще носи сватбена рокля, изработена по дизайн на известната й свекърва. Издание споменава, че Виктория ще проектира сватбената рокля на 25-годишния Пелц, след като наскоро „я обсипа с подаръци от последната си колекция“.

„Първоначално Никола искаше да се омъжи в рокля на Elie Saab - марка, която често носеше в миналото, но се съгласи с аргументите на Виктория, че именно тя трябва да създаде нейната сватбена премяна“, разказват източници, близки до фамилия Бекъм.

Това надали изненадва някого, като се има предвид, че моделът Никола неведнъж е демонстрирала лоялност към марката Victoria Beckham – дори на годежната снимка на двойката тя е в жълта рокля, сътворена от Виктория.

Бруклин и Пелц обявиха годежа си в Instagram седем месеца след като се запознаха. На пръста на булката вече блести диамантен пръстен с изумруд, оценен на четвърт милион долара.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser