Преминете към основното съдържание

Винаги бъдете себе си, освен ако можете да бъдете Селин Дион...

... тогава бъдете Селин Дион
© Instagram/celinedion

Селин Дион е редовен гост на всички шоута по време на Седмицата на висшата мода в Париж. От две години насам, обаче, Селин превлича всички погледи със съвсем новия си стил. 

За всички high fashion визии на певицата, които карат сърцата ни да бушуват е виновeн стилистът Лaу Роуч. Той превърна Селин Дион в най-интересната модна персона на годината. Сега виждаме певицата редовно облечена в Givenchy, Balmain, total look, в пижамени визии от Louis Vuitton x Supreme.

Дион се решава на радикалната промяна след нещастията, които сполетяват живота ѝ. Тя загуби съпруга си през 2017-та, а няколко дена по-късно ѝ брат си - Даниел Дион.

В интервю за The Cut, Лaу Роч откровено говори за работа си с певицата. 

Ето и какво казва той за нейните визии:

„Любимият ми образ на Селин е костюмът на Louis Vuitton x Supreme. Този комплект от мъжката колекция ми позволи да създам друга Селин - луксозна, обичаща Louis Vuitton и в същото време - уличната култура."

„Направихме много, дори и за ежедневните ѝ визии. Например, тя можеше да си сложи дънки и тениска, с чанта на Off /White и обувки Givenchy, а на следващия ден да се появи на публично място в костюм на Ralph&Russo."

„В Европа Селин се възприема не само като поп звезда, но и като кралска особа. Хората я наричат ​​"кралица Селин". Смятам също, че нейният стил е модерна интерпретация на кралските визии."

"В момента най-вече искам да обличам Селин в Jacquemus. A през пролетта ще бъде интересно да се опитаме да работим със силуетите на 40-те години - Dior и Ulyana Sergeenko имат подобни."

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser