Преминете към основното съдържание

Незаменимият комфорт на ниските обувки или сексапилът на токчетата?

Характерът и посланието, което токчетата носят, не се измерват в сантиметри
© ImaxTree

Няма значение, дали е висок или нисък. Характерът и посланието, което токчетата носят, не се мерят в сантиметри. Затова нека се фокусираме върху въпросите: Какъв е вашият стил? и Дали комфортът може да бъде изместен от сексапилът?

Ако сте от жените с динамично ежедневие, дизайнерите са намерили решение за това как да изглеждате елегантно и същевременно да усещате комфорта, необходим за един натоварен делничен ден. Обувките тип kitten heels (средна височина на тока) са прекрасен вариант да запазите женствен силует, но да не се лишите от предимствата на височината на обувката.

Някои жени пренебрегват комфорта за сметка на това да изглеждат стройни, елегантни и най-вече секси. Високият ток подчертава и придава всички тези качества, които съвременната жена обича да притежава. Женският силует се променя, докато носите високи токчета. Това е и главната причина за предпочитаните предимства на тази обувка.

Съветваме ви да сложите старт на новия сезон с нов чифт обувки. Какви? Трябва да имате от всичко, така че отговорът е ясен. Разгледайте предложенията ни и след това се отдайте на любимото си занимание.   

Автор: Кристиан Пижов

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser