Преминете към основното съдържание

Вижте непубликувани досега снимки от сватбата на Хари и Меган

Галерия

Излезе нов трейлър на документалното шоу на Netflix за живота на принц Хари и Меган Маркъл. В него бяха показани непубликувани досега снимки на двойката от сватбата.Повечето от снимките показват танца на младоженците. „Наистина исках музиката да е забавна. Дори първият ни танц беше на песента Land of 1000 Dances (изпълнена от Уилсън Пикет – бел. ред.). Беше толкова забавно, че се въртях като вихрушка “, спомня си Меган във видеото.

Принц Хари и Меган Маркъл се ожениха на 19 май 2018 г. Влюбените размениха обети в параклиса "Сейнт Джордж" в замъка Уиндзор, а милиони хора по света проследиха онлайн излъчването на церемонията. След официалната част във Frogmore House се състоя частен прием, на който бяха поканени много знаменитости - Серина Уилямс, Елтън Джон, Дейвид и Виктория Бекъм, Джордж и Амал Клуни. Снимките от това парти все още не са публикувани.

Първите епизоди на "Хари и Меган" се появиха в Netflix на 8 декември и предизвикаха голям обществен отзвук. Следващите серии ще бъдат пуснати в платформата на 15 декември.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser