Преминете към основното съдържание

Вижте новия клип на Дуа Липа, сниман в София

Нетърпеливо очакваният албум на изпълнителката "Future Nostalgia" излиза в петък на 27 март

Английската суперзвезда с албански корени Дуа Липа пристига в София преди няколко месеца, за да снима видеоклип към песента "Break My Heart". Клипът е заснед в киноцентър Бояна. В него участват и български танцьори.

"Имам страхотни новини за вас – издавам албума си в петък, на 27 март, и нямам търпение да го споделя с всички вас", разкрива още изпълнителката. "Много по-уверена съм, защото съм го правила и преди, не ме беше страх да се впусна и да експериментирам и опитам нови неща", обяснява тя.

Певицата си спомня точния момент, в който тази нова посока се появява.

"Имах участие в радио шоу в Лас Вегас и отидох да се поразходя, просто да избистря ума си", казва Дуа. "Докато вървях, слушах OutKast и No Doubt и си помислих: Какво толкова има в тези записи, та все още ги харесвам и се припознавам в тях? Защо чувствам, че не са остарели? И как мога да въплътя това носталгично чувство от всичките ми любими спомени от детството и вдъхновения в нещо ново и модерно?"

Също така Дуа Липа има и новини относно предстоящото си турне.

"За съжаление, имайки предвид ситуацията в момента и грижата за безопасността на всички, трябва да отложим за по-късно датите за турнето ми "Future Nostalgia" Tour в Обединеното кралство и Европа. Всички билети ще останат валидни за новите концерти и ще получите имейл от билетната агенция, потвърждаващ всички детайли. Ще съобщя дати за турнето за останалия свят много скоро. Искам да отида на колкото е възможно повече места!"

Още по етикети

дуа липа , песни , музика
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser