Преминете към основното съдържание

Вижте секси фотосесията на Адам Лавин за YSL

Галерия

Адам Лавин е сред музикантите, които няма как да ни омръзнат. Той е от онези мъже, които с годините стават все по-секси. Затова няма как да не ви пожем фотосесията, която той направи специално за YSL и ароматите от серията Y. Певецът е лице на цялата линия, а сега и на най-новото попълнение - интензивната тоалетна вода Y LIVE. От марката я определят като аромата на успешния и креативен мъж, който не се страхува да поема рискове и обича адреналина.

Точно такъв е и Адам Лавин - истинското въплъщение на дръзкия, безкомпромисен изпълнител. Той неведнъж е споделял, че обича адреналина и сценичната треска, които събуждат енергията му и му вдъхват неподозирани сили.

Самият Y LIVE е свеж аромат с нотки бергамот и грейпфрут, последвани от познатите средни нотки на Y EAU DE TOILETTE, но омекотени от хвойна. Абсолютът от портокалов цвят подсилва аромата и подчертава останалите акорди. Базата е мъжествена и пленителна, благодарение на дървесните, какаови и ванилови нотки.

Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser