Преминете към основното съдържание

Визията на Белослава Хинова за CHANEL в детайли

Видяхме първата колекция на Виржини Виар като креативен директор на френската модна къща
© getty

За пореден път на модния подиум на легендарната модна марка излезе и красавицата Белослава Хинова. Chanel Cruise 2020 e третото дефиле, в което българката взима участие като така само потвръждава своята позиция в армията на елегантните модели представящи облеклата на френския моден бранд. 

Визията, която Белослава показа на подиума бе черно-бяла романтична рокля с черни широки ленти за презрамки и с панделки на рамената.

На пръв поглед класическата рокля, всъщност е на два пласта - изкращо бял първи слой, отгоре с полупрозрачнен плат с бдоридани черни кръгчета, в които са вплетени символите и логото на CHANEL. 


Вижте още: ГАБРИЕЛ ШАНЕЛ И НЕЙНИТЕ СИМВОЛИ


© getty

Визията на Белослава бе аксесоаризирана с дублирани обемни гривни на двете и ръце - златна орнаментирана със полускъпоценни камъни и черна със сребърен кръст. 

© getty


TWO-TONE SHOES НА CHANEL ПРЕЗ ГОДИНИТЕ


Двуцветните обувки са още една запазена марка на CHANEL - черен лак комбиниран с бяла кожа и ток - достатъчно нисък за дълги разходки, но и достатъчно висок за елегантно вечерно парти. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser