Преминете към основното съдържание

Визията на херцогиня Катрин предизвика скандал

През последните години тя драстично е отслабнала
Катрин на премиерата на филма за Джеймс Бонд
Катрин на премиерата на филма за Джеймс Бонд © Getty images

Херцогиня Катрин се появи редом до съпруга си принц Уилям и девера си принц Хари на кралската премиера за новия филм за Джеймс Бонд „Спектър“. Визията й за събитието обаче предизвика множество коментари, повечето, от които бяха отрицателни.

Основната критика към Катрин беше заради слабата й фигура. Мнозина бяха тези, които определиха визията й като нетипично гърчава за майка на две деца, второто, от които се е появило на бял свят едва преди няколко месеца.

По думите им херцогинята е прекалено слаба, което ясно се вижда от ефирния й небесносин тоалет, с който се беше издокарала за медийното събитие. Темата дали под роклята си е носила сутиен, също се оказа доста дискутирана по форумите.

Това обаче съвсем не беше единствената критика, която Катрин отнесе по свой адрес. Макияжът й също не остана без коментар. По думите на някои специалисти личните й гримьори са сбъркали като са заложили на очна линия, която „стои тежко“ не само на подобна визия, но и прави лицето й да изглежда още по-впито и уморено. 

© Getty images, Катрин преди години

„Кейт е толкова слаба, че изглежда като болнава. Всички ли ще се преструват, че в момента изглежда добре?“, пише в мрежата читателка.

Други пък припомнят, че в началото на връзката си с принц Уилям тя е била доста позакръглена, което няма нищо общо с визията й днес. Всички се питат дали животът като кралска особа и половинка на престолонаследника на британския трон не й тежи.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser