Преминете към основното съдържание

Визията „неопрен“ влиза в голямата модна картина

13 идеи за бански костюми или неопрен в от подиума, които може да комбинирате в стилна модна визия
Стилът с бански завладява гардероба за пролет 2017
Стилът с бански завладява гардероба за пролет 2017 © ImaxTree

Банският е не само за къпане или за слънчеви бани, това е ясно от доста време. А летният сезон провокира всеки път дизайнерите да разсъждават как може да се носи неопренът или банският костюм в стилна градска визия. И предлагат варианти за това.

Не само малко идеите за комбинация на бански с панталон с висока талия, както видяхме в колекциите на Stella McCartney и Mugler, или с наметало тип кимоно, както предлага Isabel Marant. В колекциите се появяват и варианти от автентичен неопрен (материал, използван предимно за шиене на бански костюми).

Плувният костюм в колекциите на Courrèges и Maison Margiela е сякаш ретро автентичен, а необичайният модел на Fashion East с прорязвания в областта на ръкавната извивка е съвсем авангарден. Както и този на Alexander Wang. В продължение на „водната“ тема, колекцията на Miu Miu и Миуча Прада е истинско цялостно изследване на ретромоделите на банските костюми.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser