Преминете към основното съдържание

Визия като на принцеса: 16 елегантни бални рокли от зимните колекции

Галерия

Роклите с макси дължини заемат челните тренд позиции и този сезон. Те са любим избор за официални поводи, срещи и събирания. Не просто ни гарантират елегантно излъчване, а и уют през по-студените дни. С дълга рокля може да се чувстваме комфортно дори и през зимата, с подходящите обувки. Моделите, които ще видите, са от зимните колекции на De La Renta, Elie Saab, Fendi, Ferretti, Off White, Siriano и Valli. Те показаха разнообразие от стилове, цветове, десени, кройки и орнаменти. За повече настроение избираме флорали или ярък цвят, а за по-женствено и нежно излъчване се доверяваме на тюла и дантелата.

Модният подиум ни пренесе в света на приказките. Ако все още не сте си избрали рокля за балната вечер или за друго официално събитие, което ви предстои, вдъхновението ще откриете в галерията ни. Моделите, които сме ви подготвили, сякаш са извадени от гардероба на някоя принцеса.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser