Преминете към основното съдържание

Включете се в опит за рекорд на Гинес

Къде в България ще се проведе 24-часова интервална тренировка?
© Shutterstock

Хербалайф, (NYSE: HLF), световна компания за хранене, ще подкрепи своите членове в опит за поставяне на нов световен рекорд на GUINNESS WORLD RECORDS® за най-много участници във високоинтензивна интервална тренировка в рамките на 24 часа.

Към инициативата ще се присъединят общо 82 държави, сред които и България. Хиляди независими членове на Хербалайф, заедно със своите клиенти, приятели и семейства, ще организират тренировки в местните клубове за здравословен начин на живот, паркове и публични места.

У нас, в опита за поставяне на рекорд на Гинес, ще се включат над 500 човека от различни градове в страната. Сред тях са София, Варна, Велико Търново, Стара Загора, Нова Загора, Благоевград и други.

Тренировките в цял свят ще започнат в 9:00 ч. сутринта на 7 март в съответното местно време, стартирайки от Оукланд (Нова Зеландия). В събитието ще участват много азиатски държави, сред които Китай, Камбоджа, Малайзия, Южна Корея стигайки до европейските Русия, Италия, Норвегия, Турция, Румъния и разбира се – България. В САЩ домакини на инициативата ще са над 150 населени места, а в Южна Америка най-активни ще бъдат участниците в Пуерто Рико и Мексико.

Освен да промотира активния и балансиран начин на живот, друга основна цел на мащабната инициатива е да набере средства за Фондация „Семейство Хербалайф“ и програмата Casa Herbalife. Тя се подкрепя и финансира от повече от 100 здравни и хранителни програми по света за деца в риск и лошо финансово положение в рискови райони.

„Опитът на Хербалайф да постави рекорд на GUINNESS WORLD RECORDS® беше създаден с цел да популяризира важността от водене на активен начин на живот“, сподели Майкъл Джонсън, Председател и Главен изпълнителен директор на Хербалайф. „Надяваме се, че нашата тренировка ще вдъхнови общности по целия свят да се упражняват и да зареждат телата си със здравословна храна. Опитът за световен рекорд демонстрира нашата готовност за организиране на смели инициативи, които вдъхновяват хората да подобрят живота си чрез упражнения и правилно хранене.“

Събитията ще отбележат и 35-годишнината на Хербалайф. За повече информация, посетете WorldRecordWorkout.com.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser