Преминете към основното съдържание

Включете се в 3-то издание на сватбеното изложение на Бургас Grand Wedding Expo

Поканата е към всички професионалисти от света на сватбените тържества.

Флористи и сладкари, сватбени агенции и дизайнери на булчински рокли, фотографи и ювелири, специалисти от света на красотата и DJ-и, уважавани професионалисти от сватбения бранш - всички са добре дошли на Grand Wedding Expo. Третото издание на специализираното сватбено изложение ще се проведе в дните от17 до 19 ноември (четвъртък до събота, включително). За целта, абсолютно безвъзмездно своите елегантни пространства предоставя Гранд хотел и СПА Приморец, Бургас - организатор на събитието.

Елегантният бургаски хотел организира форума в полза на всички бъдещи младоженци, които търсят правилните решения за своята сватба и професионалистите от сватбения бранш, които могат да ги предоставят. Реално, форматът е място за среща на бъдещите семейства и сватбените специалисти. Ще покаже нагледно различни детайли от тържеството - тематични украси, идеи за сладък бар, флорални композиции, сватбени рокли, годежни и сватбени бижута и други.

Всеки изложител в Grand Wedding Expo ще има възможност по подходящ начин да представи своите услуги и работа. Предвидени са и тематични подсъбития с модератори от различни направления, които ще дадат информация по важни детайли от съответния компонент от сватбеното тържество. Част от темите ще са фотография, избор на меню, съвети за красота и други.

Гранд хотел и СПА Приморец ще има грижата за комуникационното и имиджово позициониране на участниците в Grand Wedding Expo, както и за достигането до информация за изложението до широка публика бъдещи семейства, които планират сватбеното си тържество.

Третото издание на форума се организира напълно безвъзмездно за всички - изложители и посетители. Цели формиране на устойчива среда и традиция за среща на сватбения бранш и бъдещите младоженци. Като предпочитана морска сватбена локация през всеки сезон, Бургас заслужава свое класно сватбено изложение, което да предложи потенциала и богатия микс качествени сватбени услуги.

Нека заедно сбъднем мечтаната приказка на тези, на които предстои да си кажат официално „Да!“ Бъдете част от един форум с полза за всички, където колегите от сватбения бранш ще си дадат среща, за да сътворят заедно истинско сватбено царство, в което всички влюбени и техните семейства са поканени. Сега е моментът, да се докажете като истински професионалисти, да покажете пред широката публика своята работа, да получите медийно отразяване и адмирации от колеги и гости на изложението. Заедно можем повече!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser