Преминете към основното съдържание

Вкусни смути рецепти против грип

Галерия

Сезонът на настинките е тук и за съжаление грипът вече „чука на вратата“. Как да подсилим имунната си система, за да му попречим да влезе? Съветите от специалисти са най-различни, може да откриете всякакви предложения, ако потърсите по-обстойно в интернет, но няма лекар, който да не препоръчва по-здравословно хранене и меню, богато на витамини, минерали и антиоксиданти. Един от вариантите са смутитата – вкусни напитки, включващи комбинация от плодове или зеленчуци. А защо не и двете? Смутито лесно може да бъде приготвено в домашни условия с помощта на блендер. Дори може да го вземете с вас в офиса.

В галерията ни ще намерите 10 рецепти за укрепване на имунитета с нужното количество витамини, минерали и ензими. Те ще предпазят организма ви от настинки, вирусни инфекции и грипове. А ако не сте успели да избегнете срещата с неприятните гости, съставките в напитките ще ви помогнат да ги отпратите обратно, зареждайки ви с нови сили и повече енергия.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser