Преминете към основното съдържание

Владимир Путин вдъхнови британски бранд

Matchless пуснаха кожен бомбър специално за руския лидер и за лютата зима в гората
© REUTERS

Британската марка, основана през 1899 г., публикува снимки на новата колекция Heroes. Един от източниците на вдъхновение е руският президент Владимир Путин.

В чест на президента на Русия марката пусна яке от износена агнешка кожа с надпис "95". Това е първата дреха на Matchless от нов вид кожа, която е предназначена за  - 40-градусови температури, коментират представителите на марката. 

Изпълнителният директор на британския бранд, коментира, че  "Matchless London е известен със своите кожени якета вдъхновени от реални и нереални супергерои - от Марлон Брандо до Арнолд Шварценегер от Батман до Джеймс Бонд. Ние виждаме руския президент Владимир Путин като съвременен супергерой по отношение на силния му характер, брутален образ, чувство за хумор и спокойствието на световен лидер. На 65 години Путин язди коне, кара мотоциклет, играе хокей, практикува джудо - съдейки по това, което виждаме в медиите. Това не е нормалния живот дори на тези лидери, които са много по-млади от него. И, да, той контролира Русия - място на суперсили."

Поводът за вдъхновението е именно рожденият ден на президента. Припомняме, че Владимир Путин е роден на 7 октомври 1952 г. в Санкт Петербург.

Якето вдъхновено от Путин ще бъде на разположение за предварителна поръчка от декември 2017 г. сайта на Matchless London, a в магазините на марка ще се появи през февруари.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser