Преминете към основното съдържание

Владислав Доронин даде на съд Наоми Кембъл

Моделът дължи на бившия си приятел няколко милиона долара

Милиардерът Владислав Доронин заведе дело срещу бившата си приятелка, супермоделът Наоми Кембъл. Според материалите по делото Доронин, който имаше връзка с модела от 2008 до 2013 г., твърди, че бившата му любима отказва да му плати определен дълг, чийто точен размер е неизвестен. Той също така твърди, че тя държи неговото имущество, чийто състав не е разкрит, на обща стойност около 3 милиона долара.

Владислав Доронин натрупа богатство от международната търговия с недвижими имоти. Освен това е собственик и член на борда на директорите на веригата Aman Resorts. По време на връзката им Владислав многократно води Наоми в частната си резиденция на остров Клеопатра в Турция. Той също така направи множество скъпи подаръци на супермодела. Кембъл и Доронин бяха една от най-ярките звездни двойки - те многократно се появяваха на червените килими на големи събития по света заедно. През 2013 г. двойката обяви раздялата си, която протече мирно, но явно двамата имат доста сметки за уреждане.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser