Преминете към основното съдържание

„Вълчето” пълнолуние през януари 2021 г. променя драматично личния живот

Първото важно астрологично събитие през новата година е на 28 януари 2021 година. Какво да очакваме от него?

Всички фази на луната внасят определена енергия в живота ни. И ако вярвате на древния календар на американските племена, те имат свое име. Първото пълнолуние, 28 януари 2021 г., е наречено „вълче“. Не се притеснявайте, няма да се налага да се превръщате във върколаци и да виете цяла нощ. Това пъстро и плашещо определение само казва, че животните по това време стават много активни и шумни.

Запомнете: много по-важно от звучното име е зодията, в която се появява пълнолунието. А този път верният небесен спътник ще се "закръгли" в Лъв - знакът, който управлява нашите емоции и личен живот. Бъдете готови нещата да станат драматични.

Лъвът е театрален и „показен“. Това означава, че дори незначителна промяна в любовния сектор на живота ще бъде придружена от много бурни емоции, сякаш сте заснети от скрита камера или всичко се случва пред зала, пълна със зрители.

Подгответе се за спорове с партньора си, които могат да започнат от нищо, да продължат дълго време и да имат много по-сериозни последици от обикновено. Ако през 2021 г. чакате подходящия момент за прекратяване на отношенията, то той идва точно сега, на 28 януари.

По време на това астрологично събитие Венера ще се свърже с Плутон, което също може да тласне връзката към бездната. Ако искате да избегнете драматичната развръзка, трябва да се владеете и да избягвате влизането в каквито и да е пререкания.

Като цяло, тази пълна „вълча” луна е богата на събития. Но! Именно 28 януари се нарича „Денят на чудесата“ - Слънцето и Юпитер образуват съюз във Водолей, внасяйки оптимизъм и късмет в живота. Следователно, всякакви промени под влиянието на Луната в крайна сметка ще се окажат невероятно положителни, дори ако това е дългосрочна перспектива. Не забравяйте, че първото пълнолуние от 2021 г. може да бъде ценна възможност за затваряне на едни врати, за да започнат да се отварят други. Понякога са необходими раздели и категорични действия, за да разчистите в живота си място за по-добрите събития и хора.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser